Published On: mar, Noi 1st, 2011

Liceenii au oferit spectacol in jocurile pentru “Cupa Brailei”

Share This
Tags

*Locul intai in cadrul “Cupei Brailei”, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, reprezinta o miza importanta pentru liceeni pasionati de sport

Echipele de fotbal si baschet ale diferitelor licee din Braila au demonstrat in primele etape cat sunt de pasionati, cat de mult se dedica sportului si cat de mult conteaza pentru ei sa ajunga in semifinale, in lupta pentru “Cupa Brailei”. Pe parcursul meciurilor, tinerii, condusi de spiritul competitivitatii, s-au dedicat intru totul pe teren, reusind sa dea o lectie si spectatorilor despre ceea ce inseamna ambitie, dorinta si devotament fata de sport.

Meciurile din primele etape ale baschetului si fotbalului licean au fost spectaculoase, tinandu-i cu sufletul la gura atat pe profesorii antrenori, cat si pe sustinatorii care ocupau bancile de pe margine.

Sustinute de la marginea terenului de colegii veniti in numar mare, care, prin urale de incurajare au reusit sa creeze o atmosfera tipica jocurilor sportive, cele doua echipe de baschet ale Colegiului National Nicolae Balcescu au reusit, la finalul primelor trei etape, sa acumuleze cele mai multe puncte, spre fericirea jucatorilor si a profesorilor antrenori Ovidiu Pintiliescu si Doru Dewald.

In ceea ce priveste fotbalul, pe parcursul primelor doua etape, in seria I s-au remarcat echipele liceelor Nicolae Iorga si Edmond Nicolau, iar in seria II, echipele de la Panait Cerna si de la Mihail Sebastian.

Rezultatele, la finalul primelor etape sunt:

Baschet baieti

Etapa I

C.N. “N. Balcescu” II – C.N. “Gh. M. Murgoci”: 51-42

N. Iorga – D.P. Perpessicius: 32-18

Etapa II

C.N. “N. Balcescu” I – D.P. Perpessicius: 58-23

C.N. “N. Balcescu” II – N.Iorga: 46-33

Etapa III

C.N. “Gh. M. Murgoci” – N. Iorga: 30-42

C.N. “N. Balcescu” I – C.N. “N. Balcescu” II: 43-35

Fotbal, seria I

Etapa I

N. Iorga – Ed. Nicolau: 1-3

I. Ghica – A. Saligny: 3-2

G. Moisil – G. Valsan: 3-7

Etapa II

Ed. Nicolau – G. Valsan: 5-2

A. Saligny – G. Moisil: 3-2

N. Iorga – I. Ghica: 5-2

Fotbal, seria II

Etapa I

P. Cerna – M. Sebastian: 7-3

Gh. K. Constantinescu – N. Balcescu: 2-7

Etapa II

M. Sebastian – Gh. K. Constantinescu: 7-3

M. Basarab – P. Cerna: 4-2

Comentarii

comentariu

About the Author

-