Published On: mar, Noi 1st, 2011

In loc sa dispara, gunoaiele de la Primarie se inmultesc

Share This
Tags

*Muntii de gunoaie din curtea interioara a Primariei, nu numai ca nu sunt colectati, dar cresc pe zi ce trece

Incercam sa atragem atentia primarului asupra gunoaielor care zac in spatele institutiei. In loc sa sesizeze Directia de Administrare si Gospodarire Locala Braila, sa trimita un echipaj pentru a colecta gunoaiele si pentru a curata zona, asa cum ar fi fost  normal, primarul Aurel Simionescu trateaza aceasta problema asa cum stie mai bine, isi intoarce privirea in alta directie, se face ca nici nu vede, nici nu aude.

Reactia primarului Aurel Simionescu nu este deloc una surprinzatoare, avand in vedere faptul ca de trei ani ignora realitatea, isi ignora datoria, incearca sa ofere o imagine falsa a orasului. Afirma raspicat ca implementeaza tot felul de proiecte de dezvoltare, ca problemele de administrare sunt rezolvate, cand, de fapt, cainii comunitari se inmultesc pe zi ce trece, gunoaiele zac in tomberoane, trotuarele nu sunt maturate, iar lista nu se opreste aici!

Speram ca macar in ceasul al treisprezecelea, acum, ca suntem in an preelectoral, primarul Aurel Simionescu sa-si ia in serios sarcinile de administrare si sa incerce sa rezolve problemele orasului, incepand, de ce nu, chiar cu gunoiul de langa el!

Comentarii

comentariu

About the Author

-