Published On: Soare, Noi 13th, 2011

Gheorghe Bunea Stancu : “Trebuie sa gasim cea mai buna solutie pentru PSD”

Share This
Tags

*Presedintele social-democratilor braileni, Gheorghe Bunea Stancu nu este de acord cu maniera in care Ponta a abordat excluderea lui Geoana din partid

Liderul PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu condamna faptul ca Geoana “are o viata politica paralela”, dar nu considera benfica excluderea acestuia din partid, afirmand ca aceasta problema ar trebui discutata in cadrul comitetului executiv, in care presedintii de organizatii sa-si poata expune punctul de vedere. “Parerea mea este ca Geoana, cu bune si cu rele, caci are si el multe rele, are o viata politica paralela, nu cred ca face bine ceea ce face, dar nu cred ca partidul a luat cea mai buna masura, mai nou, acum sa-l excluda, asa cum ati vazut si dumneavoastra prin mass-media, din partid. Nu mi se pare un lucru benefic”, a declarat Bunea Stancu.

{n opinia acestuia, excluderea lui Geoana ar trebui discutata intr-un comitet executiv, asa cum s-a intamplat, acum cinci ani, si in cazul lui Adrian Nastase, care la acea vreme ocupa functia de presedinte al Camerei Deputatilor. “Acest lucru trebuie transat intr-un comitet executiv, in care toti presedintii de organizatii sa-si spuna parerea, asa cum am facut si cu domnul Nastase, in 2006, daca nu ma insel, cand dumnealui era presedintele Camerei Deputatilor si prin votul comitetului executiv, s-a retras atunci. Eu cred ca asa ar trebui tratate lucrurile. Faptul ca suntem inconsecventi cred ca este un lucru care nu s-a intamplat pentru prima data in acest partid, s-a intamplat de mai multe ori, de multe ori am luat decizii si apoi le-am dus in comitetul executiv. Asta este structura lui. Sunt opt ani de opozitie si daca nu facem ceva in 2012, probabil ca nu avem o situatie mai buna decat in anii precedenti”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Braila.

Fiind rugat sa comenteze declaratiile care au aparut in ultimele cateva zile in presa in legatura cu faptul ca, pe de o parte, Ponta sustine exluderea lui Geoana, iar pe de alta parte, Nastase si Iliescu afirma ca nici nu se pune problema plecarii acestuia, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca “nu prezentam credibilitate in fata electoratului, si vorbesc la nivel national, ca la noi nu cred ca se pune problema asta. }i atunci, sigur ca domnul Iliescu, fiind un om cu experienta, a avut aceasta declaratie, ca si domnul Nastase, de altfel, ei vazand probabil reactia presedintilor de organizatii din tara, reactia organizatiilor si a oamenilor care sunt membri activi de partid. Eu zic ca trebuie sa ne asezam la masa cu toata lumea, sa discutam si sa gasim cea mai buna solutie pentru PSD, si nu pentru persoane, nu pentru orgolii si nu pentru aspiratii de functii politice”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-