Published On: mar, Noi 8th, 2011

Geoana nu mai are loc in PSD; Geoana nu va fi schimbat din functia de presedinte al Senatului

Share This
Tags

Odata cu decizia de excludere a lui Mircea Geoana din partid, liderul PSD Victor Ponta sustine ca acesta nu mai poate continua sa faca parte din partid, deoarece nu respecta Statutul. Intrebat despre continutul sesizarii cu privire la excludere, Ponta a facut trimitere la Dan Sova, presedintele Comisiei de Arbitraj, intarind punctul de vedere al partidului, acela ca Mircea Geoana nu mai are loc in PSD. Acest lucru denota ca Mircea Geoana si-a pierdut sprijinul partidului cu privire la functia pe care o detine in prezent, respectiv Presedinte al Senatului.

In schimb, Adrian Nastase asigura ca pesedistii nu vor continua masurile de revocare din functie a lui Geoana, deoarece, conform Curtii Constitutionale, grupul parlamentar care a propus Presedintele Senatului trebuia sa propuna si un inlocuitor pentru acesta.

Chiar si Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat ca Geoana va ramane in functie, tratand situatia creata cu tactul caracteristic. El a mai declarat ca daca Mircea Geoana isi va lua un angajament ferm in cadrul partidului ca nu va mai face declaratii impotriva, situatia se va remedia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-