Published On: Soare, Noi 13th, 2011

GBS: “Nu plec nicaieri. Nu-mi bat joc de munca mea!”

Share This
Tags

*Presedintele CJ si PSD Braila afirma ca nu-si poate bate joc de tot ceea ce a construit de-a lungul anilor plecand de la social-democrati la UNPR

In cadrul conferintei saptamanale, Gheorghe Bunea Stancu a afirmat ca zvonul plecarii acestuia de la PSD la UNPR nu este decat o gluma. Conform declaratiilor liderului politic, UNPR a incercat prin pt felul de mijloace sa-l atraga pe Bunea Stancu, insa acesta va ramane onsecvent principiilor sale. “Discutii au avut loc dintotdeauna, vor avea loc in continuare

si sigur ca este aceasta vanatoare a UNPR care incearca, prn metode pe care dumnealor le considera, sa atraga membri mai marcanti, oameni care aduc voturi pentru acest partid. Nu uitati ca el este la 1,7% si e de discutat cine s-ar arunca intr-un bazin care n-are apa. E mult de discutat. Lucrurile sunt deschise pentru toata lumea. Noi ramanem consecventi principiilor noastre, am si declarat ieri si alaltaieri. Presa poate sa scrie orice. Am spus ca nu e prima data si nu va fi nici ultima data cand o sa avem astfel de discutii, pentru ca suntem oameni, ne cunoastem. Nu cred ca daca unul iti face o propunere, de la PP, de la PDL, de la PRM sau UNPR, de unde vreti dumneavoastra, asta inseamna ca este o chestie deplasata. Oamenii incearca. Sunt unii care au impresia ca totul este de vanzare in tara asta”, a declarat presedintele PSD Braila.

Acesta a mai declarat ca nu poate parasi PSD-ul, care este o structura politica bine organizata, pe care o conduce de multi ani, ca nu-si poate bate joc de toate eforturile pe care le-a depus in tot acest timp, incercand sa duca Braila intr-o directie buna. “Ce sanse credeti dumneavoastra ca poate sa aiba un lider politic care pleaca de la un partid care are o structura bine organizata, pe care a condus-o destul de muti ani si sa se duca, unde? La 1,7%? Sau la 12%? Sau la 7%?”, a intrebat retoric Bunea Stancu.

De asemenea, presedintele PSD Braila a sustinut ca nu se poate vedea in ipostaza in care au ajuns Balcan si Cibu, accea de a fi numiti si judecati de oamenii de rand drept “tradatori”, declarand ca prin aceasta miscare nu ar face nimic altceva decat sa dea cu piciorul la tot ce a reusit sa realizeze in administratie. “Daca vreau sa plec din politica, probabil ca voi pleca la afacerile mele, sau probabil ca ma voi duce intr-o zona a independentei, in niciun caz la un alt partid politic, pentru ca populatia iti pune foarte usor eticheta. Luati cazul oricui vreti dumneavoastra. Lui Cibu, lui Balcan, oricui vreti. Ce spune omul de rand despre el? “Tradatorul”! Ma vedeti pe mine sa fiu intr-o astfel de postura? Eu cred ca nu. Nu ma stiti de ieri sau de astazi. Am ceva vreme de cand ocup scaunul pe care stau astazi, si poate si pe cel administrativ si nu cred ca pot sa-mi bat joc de munca mea. V-am spus, nu se pune problema astazi la ceea ce a aparut in presa. Eu nu am facut altceva decat sa confirm, si numai eu, toti colegii mei din tara…iti ciocaneste cineva la usa sa te intrebe.  Si PP si UNPR-ul si restul incearca sa-si aduca oameni care sunt cunoscuti, care pot aduce voturi. Este normal. Eu ii inteleg. Dar de aici pana la a discuta soarta organizatiei si a mea de la Braila… Nu cred ca este loc de o astfel de discutie, cel putin astazi”, a conchis Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-