Published On: lun, Noi 28th, 2011

Europarlamentarul PDL Cristian Preda incurajeaza procedura suspendarii Presedintelui

Share This
Tags

Cristian Preda, europarlamentar din partea Partidului Democrat-Liberal, a declarat ieri in mod ironic ca el sustine Opozitia daca liderii ei decid sa demareze procedura suspendarii Presedintelui Traian Basescu. Preda crede ca acest demers al suspendarii Presedintelui a ajuns la fel de banal precum motiunile de cenzura in cazul Guvernului.

Mai mult, europarlamentarul este convins ca daca aceste formalitati sunt demarate din nou, atat Partidul din care face parte va avea de castigat in anul electoral care urmeaza, cat si Traian Basescu insusi. In cazul in care Opozitia nu strange numarul necesar de voturi, Traian Basescu ar atinge performanta de a iesi nesifonat din doua tentative de suspendare initiate la adresa sa.

“Daca procedura e realmente lansata in Parlament, PDL si Traian Basescu vor avea de câstigat. Asa ca eu ii incurajez pe liderii Opozitiei sa porneasca procedura, pentru ca nu au un temei constitutional si sunt convins ca lumea va intelege acest lucru si, pe de alta parte, daca fac acest lucru, n-au timp sa faca o Opozitie mai serioasa. Sa porneasca procedura si ne vor ajuta in campania de la anul, le vom fi recunoscatori!”, a spus europarlamentarul PDL, Cristian Preda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-