Published On: joi, Noi 17th, 2011

Este sigur: vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, va fi suspendat din functie

Share This
Tags

In urma deciziei de respingere a recursului formulat in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a decis emiterea ordinului de suspendare din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean a lui Radu Bica, arestat preventiv pe data de 3 noiembrie 2011, fiind acuzat ca a pretins sub forma de mita suma de 25.000 de euro de la doi oameni de afaceri, pentru a le facilita acestora castigarea unor licitatii privind servicii de mentenanta pentru stadionul Cluj Arena din municipiu, pe toata durata anului 2012.

Astfel, ordinul reprezentantului Guvernului in teritoriu va ajunge la Consiliul Judetean Cluj, care va lua la cunostinta despre actul de suspendare din functie, urmand a decide situatia lui Bica pentru viitor.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj, Victor Popa, a declarat ca “Asteptam in cursul zilei de joi sa primim ordinul prefectului de suspendare a lui Radu Bica din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj. Ordinul va fi transmis plenului CJ care va lua act de suspendare si va decide ce se va întampla mai departe”, iar la urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean s-ar putea numi un nou vicepresedinte, in locul lui Radu Bica.

Ordinul prefectului vine dupa excluderea lui Radu Bica si din partidul din care facea parte, mandatul sau de consilier judetean fiind preluat de Petru Man, actual presedinte al organizatiei PDL din comuna Mica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-