Published On: Soare, Noi 27th, 2011

Emil Boc si-ar pune demisia pe masa

Share This
Tags

Dand curs unei invitatii de a participa la o emisiune de televiziune, Emil Boc a fost prezent duminica in studiourile unui post privat, principala tema de discutie fiind legata de soarta tarii in anul urmator.

Astfel, fiind intrebat despre tintele economice pe care Guvernul le-a stabilit impreuna cu reprezentantii Fondului Monetar International si Comisia Europeana, premierul Romaniei a marturisit ca, in conditiile in care cifrele scontate nu sunt atinse, el este dispus sa demisioneze de la conducerea Guvernului.

Desi ipoteza plecarii lui Boc este una indepartata, acesta nu a oferit nici macar un indiciu de plasare in timp a posibilei demisii.

Totodata, parca vrand sa anuleze banuielile multora, Emil Boc a descris relatia sa cu Presedintele Traian Basescu ca pe una normala, negand imixtiunea acestuia in treburile Guvernului: “Presedintele nu se baga peste guvern, face ceea ce trebuie în parteneriat cu guvernul. Presedintele nu m-a tradat niciodata, el a sustinut guvernul întotdeauna. Referitor la anul 2012, premierul spune ca este un an care va consolida eforturile depuse de Guvern in 2011 pentru a limita efectele crizei, si pentru ca lucrurile incep sa se miste, se asteapta la o crestere economica.

Mai mult, Emil Boc a dezvaluit o noua investitie care este pe punctul de a incepe in Romania, spunand ca o mare companie IT va face o investitie de cateva sute de milioane de euro in tara noastra.

Asadar, stabilitatea macroeconomica este sabia lui Damocles care sta deasupra capului premierului, de ea depinzand mandatul sau de la conducerea Guvernului, in anul 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-