Published On: mie, Noi 2nd, 2011

Drama continua in familia lui Ovidiu Dorin

Share This
Tags

*Dupa ce au trecut numai cateva zile de cand familia lui Ovidiu Dorin B. a trecut printr-o drama, in urma accidentului cumplit prin care tanarul, in varsta de 28 de ani si-a pierdut viata, o noua tragedie i-a lovit *Rapusa de durere, verisoara tanarului a incercat ieri sa-si curme viata

Pierderea tanarului Ovidiu Dorin, care a decedat in urma unui accident frontal cu o masina Braicata, in zona “Trei Movile”, acum aproape o saptamana, a marcat-o profund pe verisoara sa, Bumbac Maria Gabriela, din Tataru. Cei doi erau foarte apropiati, si de la auzirea cumplitei vesti, tanara, in varsta de doar 16 ani, nu si-a mai putut reveni. {n zadar incercau rudele sa vorbeasca cu ea si sa o incurajeze.

Ieri, in jurul pranzului, Maria Gabriela s-a hotarat sa-si puna capat zilelor si a inghitit 18 capsule de Ibuprofen, dar, din fericire, aceasta a fost gasita la timp. In jurul orelor 12:45, adolescenta a fost adusa de rude la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Braila, fiind diagnosticata cu ingestie voluntara medicamentoasa.

Pentru a fi salvata, Mariei s-au facut mai multe spalaturi stomacale, fiind ulterior transferata la sectia de pediatrie.

In prezent, adolescenta se afla sub supravegherea medicilor, urmand ca aceasta sa fie consiliata si de specialisti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-