Published On: lun, Noi 21st, 2011

Doua talharii in mai putin de o ora

Share This
Tags

La data de 1 noiembrie 2011, politistii braileni din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – Compartimentul Violenta au fost sesizati cu privire la o talharie care s-a petrecut pe strada Gral D. Praporgescu, in jurul orei 11.30. Atunci, unei brailence de 57 de ani i s-a smuls din mana poseta in care avea, printre altele, actele de identitate, cheile de la locuinta si un telefon mobil.

In urma cercetarilor efectuate in acest caz, politistii i-au adus la audieri pe I.A. (17 ani) si N.A. (15 ani), ambii cu domiciliul in localitate. Suspectii au recunoscut fapta si fata de ei a fost inceputa urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de talharie.

In data de 11 noiembrie, aceiasi minori, I.A. si N.A., au sustras un telefon mobil de la o persoana care se afla pe strada Ghioceilor, in apropiere de Piata Concordiei. Desi initial dosarul fusese inregistrat la Politie cu A.N. (autor necunoscut), informatiile adunate de judiciaristi i-au determinat sa extinda cercetarile catre aceiasi minori, fata de care s-a probat savarsirea infractiunii de talharie. Telefonul sustras fusese vandut unui brailean caruia cei doi nu i-au spus ca este furat, si a fost predat partii vatamate.

De asemenea, celor doi li s-a probat faptul ca in aceeasi zi de 1 noiembrie, in jurul orei 12.15, impreuna cu R.G. (15 ani) din Braila, i-au smuls din mana poseta unei batrane de 65 de ani, in timp ce aceasta se afla in curtea interioara a unui bloc situat pe Bulevardul Dorobantilor. Prejudiciul, estimat la valoarea de 430 lei, a fost recuperat si restituit victimei.

N.A. si I.A. au acum intocmite pe numele lor dosare penale pentru talharie si furt calificat, iar R.G., pentru infractiunea de talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-