Published On: lun, Noi 21st, 2011

Doua talharii in mai putin de o ora

Share This
Tags

La data de 1 noiembrie 2011, politistii braileni din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – Compartimentul Violenta au fost sesizati cu privire la o talharie care s-a petrecut pe strada Gral D. Praporgescu, in jurul orei 11.30. Atunci, unei brailence de 57 de ani i s-a smuls din mana poseta in care avea, printre altele, actele de identitate, cheile de la locuinta si un telefon mobil.

In urma cercetarilor efectuate in acest caz, politistii i-au adus la audieri pe I.A. (17 ani) si N.A. (15 ani), ambii cu domiciliul in localitate. Suspectii au recunoscut fapta si fata de ei a fost inceputa urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de talharie.

In data de 11 noiembrie, aceiasi minori, I.A. si N.A., au sustras un telefon mobil de la o persoana care se afla pe strada Ghioceilor, in apropiere de Piata Concordiei. Desi initial dosarul fusese inregistrat la Politie cu A.N. (autor necunoscut), informatiile adunate de judiciaristi i-au determinat sa extinda cercetarile catre aceiasi minori, fata de care s-a probat savarsirea infractiunii de talharie. Telefonul sustras fusese vandut unui brailean caruia cei doi nu i-au spus ca este furat, si a fost predat partii vatamate.

De asemenea, celor doi li s-a probat faptul ca in aceeasi zi de 1 noiembrie, in jurul orei 12.15, impreuna cu R.G. (15 ani) din Braila, i-au smuls din mana poseta unei batrane de 65 de ani, in timp ce aceasta se afla in curtea interioara a unui bloc situat pe Bulevardul Dorobantilor. Prejudiciul, estimat la valoarea de 430 lei, a fost recuperat si restituit victimei.

N.A. si I.A. au acum intocmite pe numele lor dosare penale pentru talharie si furt calificat, iar R.G., pentru infractiunea de talharie.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-