Published On: mie, Noi 9th, 2011

Distractia din parculet i-a costat scump

Share This
Tags

Ieri, in jurul orei 21.00, o patrula din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a depistat, in parculetul de copii situat pe strada Industriei, un grup format din opt persoane, care tulburau linistea publica.

Persoanele in cauza, cu varste cuprinse intre 19 si 26 ani, consumau bauturi alcoolice, iar unii dintre ei stateau cu picioarele pe o banca.

Dupa ce le-au adus la cunstinta ca faptele lor sunt cu atat mai grave, cu cat sunt savarsite intr-un loc amenajat pentru copii, jandarmii i-au sanctionat contraventional, in conformitate cu Legea 61/ 1991 republicata.

Mai tarziu, in jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie a depistat, pe o strada din cartierul Radu Negru, un grup de patru persoane care consumau bauturi alcoolice si deranjau linistea publica.

Cei in cauza, G. Vicentiu de 23 ani, P. Mihail de 23 ani, P. Georgel de 24 ani si R. Romeo de 24 ani, petreceau in strada onomastica unuia dintre ei.

Acestia au fost avertizati sa nu mai petreaca pe strada, insa cu toate acestea, dupa aproximativ jumatate de ora, ei erau tot acolo.

Pentru acest lucru, jandarmii le-au aplicat amenzi in cuantum de 600 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-