Published On: mar, Noi 29th, 2011

Depistati in trafic sub influenta bauturilor alcoolice

Share This
Tags

In ziua de luni, 28 noiembrie, in jurul orelor 13.00, un echipaj al Politiei Orasului Faurei l-a depistat in trafic, la intersectia DN 2B cu DJ 203P, pe raza localitatii Surdila Greci, pe O.T. (58 de ani), din comuna Surdila Gaiseanca, care conducea autoutilitara, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Tot ieri, politisti de la Biroul Rutier l-au depistat in trafic, pe Soseaua Buzaului din Municipiul Braila, pe T.V. (54 de ani), din Braila, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate si probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare penale, conform prevederilor Art 87, alin. l, din OUG 195/2002 (republicata).

Comentarii

comentariu

About the Author

-