Published On: mie, Noi 16th, 2011

Depistati de jandarmi cu alcool in tribuna la meciul CF Braila – FC Delta Tulcea

Share This
Tags

Jandarmii care se aflau in misiune de ordine publica pe timpul meciului de fotbal dintre CF Braila si FC Delta Tulcea au depistat doi barbati care consumau bauturi alcoolice in tribuna I a Stadionul Municipal Braila.

Dupa ce le-au adus la cunostinta ca fapta lor constituie contraventie, B. Daniel de 38 ani si D. Ionut de 34 ani au fost condusi la autospeciala Jandarmeriei Romane, unde li s-a executat un control corporal preventiv.

In geanta primului barbat, jandarmii au gasit un cutit in lungime de 24 cm, fapt pentru care acestuia i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savârsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.

Cele doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in cuantum de 500 lei si au primit sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile sportive de genul acesta pe o perioada de sase luni, in conformitate cu Legii 4/ 2008, privind combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive.

Comentarii

comentariu

About the Author

-