Published On: mie, Noi 30th, 2011

De Sarbatori se circula mai ieftin pe calea ferata

Share This
Tags

Compania CFR face o bucurie romanilor in perioada Sarbatorilor de iarna si ofera spre vanzare pentru calatori bilete de tren cu un pret redus cu 25%, singura conditie fiind ca acestea sa fie achizitionate online, de pe site-ul CFR.

Aceasta reducere de pret este valabila pentru toate categoriile de bilete si de calatori, asa ca elevii, studentii si pensionarii beneficiaza si ei de “ieftinirea” temporara, desi au reducerea initiala de pret pentru categoria din care fac parte. Reducerea practicata de CFR este valabila in intervalul 1 -31 decembrie si se acorda numai daca tranzactia online este facuta prin intermediul unui card Mastercard sau Maestro.

Asadar, cei care planuiesc sa plece in vacanta sau sa isi viziteze rudele folosind aceasta modalitate de transport, trebuie sa se inregistreze pe site-ul companiei CFR, sa selecteze destinatia dorita si modalitatea de plata (online), iar odata tranzactia cu cardul finalizata, clientul va primi prin e-mail varianta electronica a biletului de calatorie.

Trebuie stiut faptul ca tiparirea pe hartie a biletului de tren nu este obligatorie, deoarece la controlul din tren clientul este identificat pe baza cartii de identitate si a ID-ului de bilet.

Comentarii

comentariu

About the Author

-