Published On: lun, Noi 28th, 2011

Copaci si cioate la mare cautare

Share This
Tags

Duminica, 27 noiembrie a.c., in jurul orei 11.00, o patrula de jandarmerie a depistat, in flagrant, doi barbati care au taiat copaci dintr-o perdea forestiera, situata pe un camp din apropierea soselei Dig Braila-Galati.

Cei doi, P. Gicu de 59 ani si P. Alexandru de 39 ani, tata si fiu, pana in momentul depistarii, au taiat aproximativ 2-3m de materialul lemnos, pe care il incarcau intr-o Dacie Papuc cu semiremorca.

Asupra barbatilor, jandarmii au gasit un topor si un motoferastrau.

Persoanelor depistate, oamenii legii le-au intocmit actele de constatare, sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat.

Un alt echipaj de jandarmerie a depistat, in jurul orei 12.00, in apropierea orasului Insuratei, un barbat care scotea din radacini, fara aprobare legala, cioate dintr-o perdea de protectie situata pe marginea Drumului Judetean 203, la aprozimativ 1 km de iesirea din orasul Insuratei catre comuna Zavoaia.

Pentru fapta sa, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in conformitate cu Legea nr. 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-