Published On: joi, Noi 24th, 2011

Contestatia lui Geoana va fi discutata pe 7 decembrie

Share This
Tags

Ca Mircea Geoana considera neintemeiate excluderea sa din PSD si revocarea din functia de Presedinte al Senatului nu mai e o noutate pentru nimeni, insa proaspatul actor respins de pe scena politica vrea cu ardoare sa demonstreze ca decizia privind Senatul a fost luata ilegal. In consecinta, Mircea Geoana a depus la Curtea Constitutionala o contestatie impotriva hotararii Senatului de revocare a sa din functie.

“Voi face acest lucru nu pentru a ma agata de scaun, ci pentru a arata un principiu elementar si fundamental in acelasi timp, acela ca nu moftul politic al unui partid poate sa produca instabilitate la nivelul institutiilor statului roman. Curtea Constitutionala vorbeste in mod clar si explicit despre evitarea situatiei de instabilitate perpetua la nivelul Senatului fie in conditiile in care se modifica majoritatea, fie in conditiile in care un partid dintr-un motiv sau altul se supara cu proprii membri. Sunt sigur ca voi primi decizie favorabila”, a declarat Mircea Geoana miercuri, imediat dupa sedinta Senatului cu privire la depunerea contestatiei.

Curtea Constitutionala a anuntat ca ziua stabilita pentru sedinta in care se va discuta contestatia depusa de Mircea Geoana este 7 decembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-