Published On: joi, Noi 17th, 2011

Chiru si-a dat demisia din PP-DD

Share This
Tags

* el se afla in negocieri cu alte doua partide, unde doreste sa mearga la “pachet” cu 39 de foste filiale comunale ale PPDD

Gheorghe Chiru a renuntat la calitatea sa de presedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Potrivit declaratiei acestuia, Chiru a decis sa paraseasca PPDD dupa ce a aflat ca la nivelul conducerii centrale a partidului sunt tranzactionate functii in cadrul filialelor locale ale partidului. “Am facut-o cu drag, cu placere, asa se intampla de obicei cand pornesti de la inceput, lucruri  care se vor a fi  bune, la locul lor si este entuziasm si ce am facut cu el. Dar pe parcurs, si cu precadere in ultimile 3 – 4 saptamani s-au intamplat niste chestii urate si cand am primit semnalele a cestea am inceput sa fac si eu o mica sapatura, in stanga, in dreapta. S-au confirmat anumite lucruri urate, murdare, se tranzactioneaza posturi, filiale. Este urat, asa ceva nu este de acceptat intr-un partid care se vrea salvatorul Romaniei, si care vrea sa de-a presedinte Romaniei, nu se poate asa ceva. Lucrurile astea au fost mai mult decat un dus rece. Nu stiu cine vrea sa iasa in fata, pentru ca cei care au facut aceste discutii si au generat toata nebunia asta, normal ca nu vor sa iasa in fata pentru ca  vor confirma fatis niste lucruri murdare. Unii s-au dus la Bucuresti, atat va pot spune, pentru ca sunt lucruri chiar urate, si fiind in afara subiectului nu ma mai intereseaza. Hotararea mea este, oricum, irevocabila”, a spus Chiru.

Chiru nu paraseste insa scena politica braileana, el declarand ca se afla in negocieri cu alte partide, unde intentioneaza sa mearga impreuna cu 39 de organizatii comunale care pana nu demult au apartinut PPDD. “Am fost contactat din doua directii centru-dreapta si am purtat discutii la nivel national, in sensul ca discutiile s-au purtat la Bucuresti. Nu pot sa spun despre cine este vorba pentru ca nu s-a ajuns in punctul final, si aici vorbesc de un protocol. Deci s-a venit cu o propunere, eu am mers la discutii cu personaje din conducerea acestor partide”, a declarat fostul presedinte al PPDD Braila, Gheorghe Chiru.

Comentarii

comentariu

About the Author