Published On: joi, Noi 10th, 2011

CF Braila sustine sambata un nou examen de capacitate, cu Delta Tulcea!

Share This
Tags

*partida va incepe la ora 13, si va fi televizata de DOLCESPORT 2

Sambata, 12 noiembrie au loc cea mai mare parte a partidelor etapei a 13-a din cadrul ligii a II-a la fotbal, runda in cadrul careia CF Braila va juca pe teren propriu in compania echipei Delta Tulcea, cu incepere de la ora 13, intrucat meciul de pe „Municipal”-ul brailean va fi televizat in direct de catre postul Dolcesport 2!  Pentru formatia antrenata de Ion Viorel, jocul cu Delta Tulcea reprezinta ultimul mare test de capacitate pe teren propriu din sezonul fotbalistic de toamna, chiar daca braileniii vor mai juca un meci pe teren propriu in ultima etapa cu Gloria Buzau. Pentru meciul cu gruparea tulceana, tehnicianul brailenilor va sta tot in tribuna, dupa eliminarea din partida de acum doua saptamani cu Dinamo II Bucuresti, dar ceea ce este mai trist este faptul ca Ion Viorel nu-i poate utiliza pe Moise si pe Odvos, ambii pentru cumul de cartonase galbene, dar nu-l poate folosi nici pe Punga, care este in continuare accidentat.

Gurile rele afirma ca Delta Tulcea s-ar fi dat la o parte din calea brailenilor in Cupa Romaniei pentru a castiga apoi cele trei puncte din campionat, dar Ion Viorel, antrenorul principal de la CF Braila este ferm: „Nu este deloc adevarat acest lucru! Este drept faptul ca tulcenii nu au jucat cu prima garnitura in meciul de cupa, dar asta este treaba lor, pentru ca nu exista o asemenea intelegere intre parti! Sau cel putin eu nu am stiinta de asa ceva, iar jucatorii nu cred ca au facut asa ceva de capul lor! Noi ne dorim victoria in meciul de sambata pentru a avea un final de tur cat mai linistit, dar totul este sa si putem sa castigam deoarece tulcenii au castigat 14 puncte din deplasarile facute pana acum!”- a spus antrenorul gruparii brailene. Delta Tulcea este o formatie aflata pe locul al doilea, cu 24 de puncte (la doua puncte in spatele liderului Viitorul Constanta), iar obiectivul ei este promovarea pe prima scena a fotbalului romanesc!

Dar nici brailenii nu stau prost in clasament (comparativ cu aceeasi perioada a campionatului trecut cand erau ultimii cu 4 puncte) deoarece acum CF Braila se afla pe un linistitor (deocamdata) loc noua cu 16 puncte, iar gruparea antrenata de Ion Viorel este la aceasta ora invincinbila in partidele jucate pe teren propriu, acolo unde au obtinut cinci victorii si un rezuultat de egalitate. Speram cu totii ca invincibilitatea CF-ului sa se pastreze si dupa meciul cu Delta Tulcea, iar pentru realizarea acestui obiectiv Ion Viorel ar putea incepe partida cu urmatorul unsprezece: Budur – Bosoi, Danita, Ivan, Vlaicu – Voicu, Panzaru, Ion Gabriel, Dumitru – Palimaru, Borbely (Ndigwe).

Meciul care va incepe la ora 13 si va fi televizat de Dolcesport2 va fi condus de o brigada de arbitri care-l va avea la centru pe Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe), acesta fiind ajutat la cele doua tuse de asistentii Radu Iulian si Vlad Barleanu (ambii din Bucurestti), arbitru de rezerva va fi Adrian Stanescu (Popesti-Leordeni), in timp ce observatori sunt Constantin stefan si Marian Bucurescu (ambii din Bucuresti).

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-