Published On: Soare, Noi 27th, 2011

CF BRAILA – GLORIA BUZAU 3-0

Share This
Tags

Inceputul partidei dintre CF Braila si Gloria Buzau a debutat cu un sut al buzoianului Boboc in bara transversala a buturilor aparate de Budur, lucru care i-a determinat imediat pe jucatorii nostri sa ia in serios partida si sa se napusteasca in atac. Urmatorul sfert de ora s-a jucat aproape in totalitate in jumatatea de teren a oaspetilor, care, in minutul 17, au comis hent in careu sanctionat de arbitrul Cristina Dorcioman cu lovitura de la 11 metri. Din nefericire, Bosoi a ratat penalty-ul, insa la faza imediat urmatoare, acelasi Bosoi a trimis in poarta cu o lovitura de cap din interiorul careului mic al Gloriei Buzau. Avea sa fie inceputul unui iures constant al echipei brailene, care a ratat o situatie clara de a marca, in minutul 26, cand Moise a sutat incredibil de la numai 8 metri de poarta aparata de Sirbu. Ultima zvacnire a oaspetilor s-a consumat in minutul 36, cand Berceanu a reluat, din cativa metri, pe langa poarta.

Dupa pauza, jocul a avut acelasi curs, cu echipa braileana permanent in atac si cu aparatorii oaspetilor disperati sa reziste cu orice pret asaltului CF Braila. {n minutul 63, Gloaria Buzau a ramas in zece oameni, M. Pusca fiind eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonas galben, iat cinci minute mai tarziu Otvos a primit ingrijiri medicale pe marginea terenului, dupa ce un buzoian i-a spart arcada ochiului stang. Minutul 70 a adus linistea in tabara noastra, dupa ce Ndigwe a scapat singur spre poarta si l-a invins pe Sirbu cu un lob excelent executat. Patru minute mai tarziu, scorul putea deveni 3-0, dar |abara a faultat in pozitie de ultim aparator, motiv pentru care a primit cartonasul rosu! Scorul final a fost stabilit in minutul 77 cand Henry a inscris din mijlocul careului, dupa o pasa de geniu a lui Moise, la capatul unei curse de 40 de metri!

Finalul jocului le-a adus jucatorilor nostri aplauze la scena deschisa, parcursul echipei CF Braila din turul acestui campionat fiind unul meritoriu.

CF Braila: Budur – Bosoi (cpt), L. Ivan, Vlaicu (c.g) (Danita – min.62), Otvos – I. Gabriel, Panzaru, M. Voicu (Necoara – min. 80), Moise – Ndigwe, Palimaru

Rezerve: Leu, Danita, Dumitru, Punga, Henry, Necoara, Balaban

Antrenor: Ion Viorel

Gloria Buzau: Sîrbu – Berceanu, |abara (c.r. – min 74), M. Pusca (c.g) (c.r. – min.63), Boboc – Spataru (R.Tudor – min. 55), Horovei, Jercalau, Corcoveanu,- Prodan, Campeabu

Rezerve: Zdranca, Coman, Rosca, Poterasu, Naum, Bobe, Tudor

Antrenor: Mihai Ciobanu

Arbitru: Cristina Dorcioman (Campulung Muscel); Asistenti: Florin Alexandru Visan (Galati) si Mihaela Gomoescu (Bucuresti)

Comentarii

comentariu

About the Author