Published On: joi, Noi 17th, 2011

Cererile pentru ajutoarele la incalzire pot fi depuse pana la finele saptamanii

Share This
Tags

*20 NOIEMBRIE ESTE TERMENUL LIMITA PENTRU DEPUNEREA CERERILOR PENTRU AJUTOARELE LA INCALZIRE

Iarna bate la usa si brailenii se pare ca nu au nevoie de ajutoare la incalzire. Numarul solicitarilor pentru ajutoarele la incalzire este unul mic in raport cu toate problemele brailenilor expuse in audiente la edilul orasului. Cu toate ca autoritatile brailene au incercat sa ii ajute pe cetateni, avand program si sambata si duminica la Asistenta Sociala, numarul brailenilor este foarte mic in comparatie cu anii trecuti. “Din punctul meu de vedere numarul solicitarilor depuse este unul mic in raport cu ceea ce ni se spune la audiente, ceea ce vedem in media si toate celelalte. Am cerut celor de la Asistenta Sociala, sa avem un program si sambata  de la 8 la 14 si duminica de la 8 la 12, in timpul caruia sa se poata primi aceste solicitari, ca sa nu se spuna ca exact atunci am vrut sa depunem cererea si nu am depus-o” , a declarat primarul Aurel Simionescu in cadrul conferintei saptamanale de presa.

Rugamintea edilului sef este aceea ca, cei care au neaparat nevoie de aceste ajutoare la incalzire sa depuna cererile pana duminica, ca sa nu existe probleme pe parcursul celor 5 luni de ajutoare. “Eu am rugamintea la cei care stiu ca pot beneficia de astfel de cereri, sa le depuna si sa poata beneficia de plata pe toate aceste 5 luni de ajutoare, sa nu ne trezim dupa aceea ca ni s-a oprit gazu, ca nu am platit energia termica, ca mai vreau ajutor pentru lemne si luna asta. Noi discutam lucrul asta de o luna si jumatate si rugam sa se depuna solicitarile pentru ajutoarele la incalzire”, a relatat primarul Aurel Simionescu.

Data de 20 noiembrie este ultima zi a depunerii ajutoarelor pentru incalzire si cei care depun aceste cereri pot beneficia pe o durata de 5 luni de zile de aceste ajutoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-