Published On: lun, Noi 21st, 2011

Cercetati pentru inselaciune

Share This
Tags

In dupa-amiaza zilei de sambata, la orele 15.15, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat B.E . (26 de ani), din Braila, care a sesizat ca, in jurul orelor 14.30, s-a deplasat in Piata Halelor, pentru a cumpara 20 pachete cu tigari netimbrate, avand asupra sa suma de 160 de lei.

Intrucat nu a gasit niciun vanzator ambulant a mers la intersectia strazii 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Dorobantilor, unde doi  tineri necunoscuti ofereau spre vanzare tigari. Unul dintre tineri i-a solicitat reclamantului sa-l insoteasca in subsolul Halei, unde avea pachetele cu tigari, insa acolo, profitând de faptul ca nu erau alte persoane, suspectul ar fi scos din geaca cu care era imbracat un cutit cu care l-a amenintat pe reclamant si i-a cerut suma de bani pe care o avea asupra lui.

In cauza a fost constituit un colectiv din lucratori ai liniei de munca Violenta din cadrul Biroului de Investigatii Criminale care au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tâlharie si au continuat cercetarile pentru identificarea suspectilor si clarificarea situatiei de fapt.

La data de 20 noiembrie 2011, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat presupusa victima a tâlhariei, care a adus la cunostiinta politistilor faptul ca a declarat in mod mincinos cu o zi in urma ca a fost amenintat cu un cutit de catre unul din cei doi suspecti care l-au deposedat de suma de 160 lei.

Numitul B.E. a revenit asupra declaratiei initiale, precizand ca, in timp ce se afla in fata usii de acces in subsolul Pietii Halelor, unul dintre suspecti i-a cerut sa ii dea suma de 160 de lei, pentru a-i aduce cele 20 pachete cu tigari. Victima i-a dat si dupa cateva minute a realizat ca a fost pacalita, cei doi suspecti disparand cu banii.

In urma activitatilor desfasurate de politisti, s-a stabilit ca principalii suspecti ai faptei se numesc P.N. (39 de ani), din comuna Sutesti, si G.P. (36 de ani), din municipiul Braila, pe numele carora a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de inselaciune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-