Published On: joi, Noi 24th, 2011

Cearta in partid dauneaza grav sanatatii

Share This
Tags

Dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care a avut loc un schimb dur de replici intre Mircea Geoana si Ion Iliescu, acesta din urma a inceput sa se simta rau, acuzand dureri abdominale si in piept. Fostul Presedinte al statului s-a prezentat la Spitalul Elias din Capitala, iar purtatorul de cuvant al unitatii medicale a asigurat mass-media ca nu este vorba de o boala grava, ci numai de cateva investigatii de rutina.

In schimb, consilierul fostului Presedinte Ion Iliescu a declarat ca nu este vorba de nicio afectiune, ci doar de programul solicitant al zilei, sedinta Comitetului Executiv fiind lunga si obositoare. Medicii vor stabili in urma setului de analize efectuate daca Ion Iliescu sufera de tulburari digestive sau este vorba de un infarct, avand in vedere istoricul sau medical. In 2004, Presedintele de Onoare al PSD a suferit o interventie chirurgicala prin care i s-au aplicat 5 stenturi la inima pentru mentinerea fluxului de sange.

Medicii care l-au examinat au declarat ca starea lui Ion Iliescu nu trebuie sa fie pusa pe seama agitatiei din ultimele zile, deoarece acesta e un control de rutina programat cu mai mult timp inainte.

Victor Ponta a declarat in cursul zilei de ieri ca l-a sunat pe Iliescu pentru a se interesa de starea sa de sanatate si sustine ca acesta se recupereaza. Mai mult, Presedintele actual al partidului fondat de Ion Iliescu a mai spus ca intentioneaza sa il viziteze pe acesta la spital.

Comentarii

comentariu

About the Author

-