Published On: mar, Noi 8th, 2011

Caravana Minihandbal Dunarea Braila a pornit in cautare de noi talente

Share This
Tags

*HC Dunarea si-a pornit caravana prin scolile generale brailene cu scopul de a promova sportul si de a gasi copii care ar putea deveni peste ani nume cu rezonanta in aceasta lume

Ieri, antrenorii Ioan Baban si Cristian Cezar Preda, impreuna cu Alexandru Viorel, organizatorul competitiilor, si fetele de la HC Dunarea au luat cu asalt sala de sport de la Scoala nr. 29, “Mihail Sadoveanu”, prima dintr-un lung sir stabilit pentru gasirea de noi talente, care ar putea fi initiate in handbalul feminin de performanta.

In jurul orelor 14:00, sala de sport deja era plina de elevele din clase primare, care asteptau nerabdatoare sa le vada pe sportive si sa joace alaturi de ele. “Sper ca o sa ma joc si eu putin cu fetele din echipa. Imi place mult de ele si imi place si handbalul”, ne-a declarat una dintre elevele scolii, destul de emotionata la aparitia sportivelor.

Membrele echipei HC Dunarea au fost premiate cu diplome si flori, in semn de recunostinta pentru rezultatele marcante, pentru faptul ca au reusit sa urce handbalul brailean pe culmea performantei. Apoi micutele, dormice sa fie recrutate, au avut ocazia sa-si demonstreze abilitatile intr-un scurt meci, care a starnit amuzamentul si aprecierea echipei HC Dunarea.

Actiunea organizata de HC Dunarea a presupus jocuri demonstrative, concursuri cu premii si sedinta de autografe. Micutele au putut juca alaturi de membrele echipei HC Dunarea, unele dintre ele, cu putin ajutor, reusind chiar sa inscrie cateva goluri. Apoi elevele au fost invitate sa ia parte la un joc interactive, sa arunce la poarta, iar cele care au reusit sa inscrie au fost premiate cu tricouri inscriptionate cu numele clubul de handbal.

Actiunea de ieri reprezinta doar debutul proiectului “Minihandbal HC Dunarea”, caravana urmand sa opreasca si la Scolile generale nr. 2, 27, 28, 31 si 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-