Published On: joi, Noi 17th, 2011

Brailenii nu se inghesuie la ridicarea ajutoarelor comunitare

Share This
Tags

*TERMENUL LIMITA E APROAPE DE FINAL SI MAI SUNT CIRCA 3000 DE BRAILENI CARE NU SI-AU RIDICAT AJUTOARELE COMUNITARE

Cu toate ca la inceputul campaniei pentru ajutoare comunitare, brailenii faceau cozi pentru ridicarea alimentelor, astazi numarul acestora este in continua scadere. Daca la inceputul lunii septembrie brailenii se prezentau in numar foarte mare, ajungand chiar si la 800 de persoane pe saptamana, pentru ridicarea ajutoarelor de alimente, astazi autoritatile se arata foarte nemultumite, numarul persoanelor care se prezinta pentru ajutorul comunitar ajuns la circa 150 de persoane pe saptamana si este in scadere.

Autoritatile locale au  facut tot posibilul ca toti brailenii care beneficiaza de aceste ajutoare, sa fie informati, cei cu somaj au fost anuntati luna de luna si politia locala s-a ocupat personal de informarea cetatenilor. In cadrul conferintei saptamanale, primarul Aurel Simionescu s-a declarat nemultumit de numarul de braileni care s-au prezentat la ridicarea ajutoarelor comunitare, avand in vedere ca sunt circa 3000 de persoane care beneficiaza de acest lucru.

“Am discutat, si asta de mai multe ori, eu am cerut si un grafic, o evolutie a modului in care s-au prezentat oamenii, si daca am avut la inceput in luna septembrie, perioade in care veneau  800 de oameni intr-o saptamana acum lucrurile sunt undeva spre 150-200 si sunt in scadere, in conditiile in care mai avem circa 3000 de persoane care ar trebui sa se prezinte si sa-si ridice ajutoarele comunitare. Am dat si la somaj, la cei care au dreptul si de fiecare data, cand vin lunar, primesc biletelul pentru ridicarea ajutoarelor, am trimis si politia locala care s-a dus si a batut la usi. Eu am discutat si astazi dimineata, si am spus sa incercam sa inchidem aceasta perioada, aceasta activitate undeva in decembrie. Cine nu a venit de 3, 4 luni de zile, din septembrie practic,  si nu si-a ridicat aceste ajutoare inseamna ca nu are nevoie. Nu cred ca trebuie sa blocam lucrurile daca cineva nu are nevoie”, a declarat edilul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-