Published On: lun, Noi 21st, 2011

Braileni gasiti decedati in locuintele lor

Share This
Tags

In dupa-amiaza zilei de duminica, in jurul orelor 16.00, medicul de serviciu din cadrul Centrului de Permanenta Insuratei a sesizat telefonic Politia cu privire la faptul ca B.O. (80 ani), domiciliata in localitate, a fost gasita decedata in locuinta sa.

Echipa operativa din cadrul Politiei care a fost desemnata sa preia cazul s-a deplasat la locul indicat, unde au gasit victima, care din primele constatari nu prezenta semne vizibile de violenta. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, unde urmeaza a se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei survenirii decesului.

Tot in cursul zilei de duminica, personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Braila a sesizat telefonic ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului Braila ca la un imobil de pe strada Rubinelor din localitate au gasit un barbat decedat. Politistii care s-au deplasat la fata locului au efectuat cercetari si au stabilit ca victima este C.L., de 55 de ani, din Braila, si ca era cunoscuta ca avand afectiuni medicale cronice.

Corpul neinsufletit nu prezenta urme vizibile de violenta si a fost transportat la morga pentru efectuarea autopsiei si stabilirea cauzei decesului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-