Published On: mar, Noi 22nd, 2011

Braileanul disparut in urma cu doua saptamani a fost gasit mort

Share This
Tags

Politia Braila a fost sesizata la data de 9 noiembrie de catre L.G., de 52 de ani, din Braila, cu privire la faptul ca varul sau, Perianu Neculai, disparuse de la domiciliu cu o zi in urma. Politistii Biroului de Urmariri au cerut atunci darea disparutului in urmarire nationala, cu atat mai mult cu cat barbatul era cunoscut ca suferind de afectiuni psihice.

Zece zile mai tarziu, pe 19 noiembrie, un brailean a sesizat la Politie folosind numarul unic de urgenta 112 ca intr-un canal de desecare situat in extravilanul comunei Movila Miresii se afla cadavrul unui barbat cu varsta de 60-70 de ani.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au luat masura transportarii cadavrului la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii necropsiei.

Judiciaristii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri au preluat cercetarile initiate in acest caz si au stabilit pe baza probelor ca barbatul necunoscut gasit mort in canal este Neculai Perianu, de 64 de ani, dat in urmarire la nivel national cu mai mult de o saptamana in urma. Cel in cauza a fost recunoscut de catre membrii familiei sale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-