Published On: mie, Noi 23rd, 2011

Braila, un oras in plin proces de dezvoltare si modernizare

Share This
Tags

* Autoritatile brailene au in vedere redimensionarea tuturor serviciilor publice pentru cresterea confortului populatiei din toate cartierele.

Mai multe proiecte de dezvoltare si modernizare au loc in prezent in Braila, printre care si realizarea unor servicii publice in cartierele de case. Braila are in prezent patru cartiere de case Radu Negru, Lacu Dulce, Brailita si Chercea, cel din urma fiind unul dintre cele mai mari din tara. Pe unele strazi din aceste cartiere de case lipsesc serviciile de utilitati publice: canalizare, alimentare cu apa, cu gaze, existand numai la nivel de strada si nu de casa.

Autoritatile brailene au demarat deja proiecte prin programul Operational Sectorial de Mediu si vor realiza retele de apa si canalizare in toate cartierele din Braila.

Dupa inaugurarea de saptamana trecuta a parcului din cartierul Lacu Dulce, primarul Aurel Simionescu a anuntat un nou proiect de dezvoltare in acea zona. Proiectul pentru realizarea serviciilor de utilitati publice, retele de apa si canalizare a fost aprobat si lucrarile vor incepe in cateva saptamani. “Totul este aprobat, in doua – trei saptamani incep lucrarile. Exista o bucata de cartier care are canalizare, urmeaza acum restul”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Suma totala a investitiei este primita prin Programul Operational Sectorial de Mediu si ajunge la o valoare de 32 de milioane de euro, proiectul de extindere a serviciilor publice se va demara atat in cartierul Lacu Dulce, cat si in cartiere precum Chercea, Brailita sau Radu Negru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-