Published On: joi, Noi 24th, 2011

Basescu ii multumeste Printului Charles pentru promovarea turismului in Romania

Share This
Tags

Prezent ieri la Economist Conferences Bucharest Summit, Traian Basescu a tinut sa ii multumeasca Printului Charles al Marii Britanii, cunoscut iubitor al meleagurilor transilvanene, pentru tot sprijinul pe care il ofera tarii noastre pe linia valorificarii potentialului turistic. “Nu pot pierde ocazia de a multumi printului Charles – pentru ca suntem in organizarea unei reviste britanice – pentru sprijinul pe care il acorda Romaniei in promovarea valorilor sale turistice”, a declarat Traian Basescu.

Printul Charles al Marii Britanii detine doua proprietati imobiliare in satul Valea Zalanului din judetul Covasna, una dintre aceste doua case avand o vechime de peste o suta de ani, si a fost complet reabilitata si renovata, si o alta casa in satul Viscri.

Saptamana trecuta, Printul Charles a primit vizita Ministrului Turismului si Dezvoltarii Regionale din Romania, Elena Udrea, care si-a exprimat apoi pe blogul personal excelenta parere pe care o are despre celebrul englez indragostit de Romania: “Printul Charles este, cu siguranta, un mare prieten si un adevarat ambasador al tarii noastre si pot afirma, fara ezitare, ca a facut mai mult pentru imaginea Romaniei, in ultimii ani, decat oricare dintre noi. Imediat dupa avanpremiera documentarului Wild Carpathia, care a impresionat Marea Britanie si tarile unde se difuzeaza Travel Channel, am si spus-o public: daca Printul Charles este indragostit de Carpati, noi de ce nu am fi?”, spunea Udrea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-