Published On: mar, Noi 8th, 2011

Barbat disparut cautat de politisti

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 8.45, B.P. (43 de ani), din Braila, a sesizat la Politie ca, din luna iulie a.c., cumnatul ei, Botezatu Constantin, în vârsta de 55 ani, din municipiu, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au demarat cercetarile si au stabilit ca barbatul disparut locuia singur si obisnuia sa colecteze si sa depoziteze resturi menajere si articole de îmbracaminte de la ghenele de gunoi din municipiu.

Acesta nu mai era în relatii apropiate cu rudele, evitând orice contact cu acestea, precum si cu vecinii, frecventând mediile persoanelor fara adapost.

Semnalmente: înaltime 165 cm, corpolenta astenica, ochi albastri, privirea sasie, par si barba lungi si grizonate, neîngrijite, prezinta o cicatrice vizibila la buza inferioara.

Îmbracaminte la data disparitiei – nu se cunoaste.

În urma cercetarilor nu s-a putut stabili daca are asupra sa acte de identitate si nici alte valori. Acesta prezinta tulburari de comportament, fiind internat în urma cu câtiva ani într-un spital de specialitate.

Politistii au solicitat darea lui în urmarire la nivel national.

Cine poate da relatii despre prezenta acestuia în municipiul sau judetul nostru este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-