Published On: Soare, Noi 13th, 2011

Balcan: “Bunea-Stancu nu trece la UNPR. Are prea multe procente ca sa se duca la un partid atat de mic”!

Share This
Tags

In cadrul conferintei saptamanale de presa desfasurate la sediul Partidului Democrat-Liberal Braila, deputatul Viorel Balcan si-a exprimat parerea legata de zvonul conform caruia presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, ar fi negociat cu UNPR-ul plecarea lui din PSD si trecerea intr-un  partid aflat la guvernare.  Balcan a declarat ca nu stie despre acest lucru decat din presa, iar cu privire la migrarea lui Stancu, considera ca nu se va intampla, cu siguranta, deoarece este un om iubit in partid si la randul sau Stancu isi iubeste prea mult partidul incat sa renunte la el in favoarea UNPR-ului: “Eu stiu ca la el in partid este foarte iubit, foarte indragit. E greu sa cred ca-l vor lasa colegii de partid sa plece spre o alta doctrina politica. Mi-e greu sa cred ca la cat este de stimat si iubit, va fi lasat sa ajunga intr-un partid ca UNPR-ul, partid care, iata, se afla la guvernare. La randul sau, iubeste partidul, ma indoiesc ca va ajunge undeva in zona UNPR”.

Mai mult, in replica la declaratia facuta de Gheorghe Bunea-Stancu in aceeasi zi la sediul PSD, potrivit careia domnia sa si-ar dori un partid mare, din care sa faca parte toata lumea, in interesul brailenilor, deputatul PDL Viorel Balcan a sustinut ca aceasta idee a unui partid de tip voievodat sau cnezat este de neacceptat, deoarece in politica nu exista consens si ca, desi au acelasi interes, respectiv binele orasului, acest lucru nu poate fi realizat decat pe rand: ” Sigur, toate fortele politice ale Brailei doresc sa scoata orasul din impas, sa o aduca pe calea cea buna din punct de vedere economic si social si acest lucru il facem pe rand. Au fost si dumnealor la guvernare, acum este PDL la guvernare, facem tot ce ne sta in putinta”.

Referitor la practica devenita obicei a politicienilor de a trece dintr-un partid in altul, Viorel Balcan i-a indemnat pe ziaristi sa il intrebe pe Bunea-Stancu ce parere are domnia sa despre acest lucru si i-a dat drept exemplu in acest sens pe primarul Aurel Simionescu si pe Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman:” Da, dar mana lui dreapta cum o caracterizeaza? Ma refer aici la domnul Simionescu Gabriel Aurel care in ’99 a trecut de la PSM si era presedintele Consiliului Judetean si prim-vicepresedinte al PSM, la PSD. Deci mana dreapta a dumnealui cum o caracterizeaza? Sau Dragnea, secretarul general al PSD-ului, presedintele Consiliului Judetean Teleorman. cand a trecut de la PD, cum era atunci structurata politica, la PDSR, PSD acum”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-