Published On: joi, Noi 10th, 2011

Badalan si Balcan ne trag o noua teapa

Share This
Tags

“Deputatii au adoptat marti Ordonanta de Urgenta nr. 80/2010 care cuprinde amendamentele Comisiei de buget, reglementand astfel inghetarea pensiilor si salariilor romanilor pentru urmatorul an. La acest vot au luat parte si pedelistii braileni Eugen Badalan si Viorel Balcan, care impreuna cu alti 144 de deputati ai puterii ne demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca actuala guvernare duce o politica vadit impotriva cetateanului, bazata pe promisiuni si demagogie”, se arata intr-un comunicat de presa al presedintelui PNL Braila, Catalin Boboc.

Astfel, constienti ca 2012 este an electoral si ca metoda taierilor nu mai merge, deputatii au decis sa inghete veniturile bugetarilor si pensiile de stat.

Surprinzator este faptul ca in urma cu doar o saptamana in media aparuse zvonul ca salariile vor creste si pensiile vor fi indexate incepand cu a doua jumatate a anului viitor. Nimic mai fals, dupa cum s-a putut vedea prin rezultatul votului din Camera Deputatilor de marti.

Reprezentantii USL au adus in discutie la intalnirea cu delegatia FMI subiectul revenirii salariilor la nivelul de dinainte de taierile asumate in 6 mai 2010 si indexarea pensiilor, prin proiect de buget.

Este clar ca PDL nu face decat sa pacaleasca populatia cu aceste iluzorii cresteri din a doua jumatate a anului, iar cetatenii vor mai face o gaura la cureaua si-asa sugrumata a nivelului scazut de trai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-