Published On: mar, Noi 8th, 2011

Aurelian Soric la un pas de a ramane fara permis

Share This
Tags

*Noroc chior . Fostul comisar, Aurelian Soric, a fost prins cu o viteza de 99km/h in localitate dar a scapat de suspendare. Acesta s-a ales cu o amenda si  6 puncte de penalizare

Aurelian Soric, cel care si-a pierdut functia in urma scandalului izbucnit dupa asasinarea unui lider al lumii interlope nemtene, primeste vesti proaste, una dupa alta. Dupa ce a a fost respins la examenul de primire in profesie ca avocat definitiv, acesta obtinând la probele scrise media 4.34, a mai fost  si amendat pe raza Judetului Braila pentru nerespectarea vitezii legale. Soric a avut si putin noroc intrucât daca ar fi avut peste 100 km/h s-ar fi ales cu permisul suspendat.

Fiind grabit sa ajunga in Municipiu, acesta a avut marea nesansa de a fi surprins de aparatul radar al politistilor braileni. Conform Politiei brailene, Soric circula cu 99 km/ora, desi limita legala de viteza in localitate era de 50 km la ora.

Doi kilometri l-au mai despartit pe acesta de la suspendarea permisului, pentru ca potrivit legii, permisul se suspenda atunci cand viteza maxima legala este depsita cu peste 50km/h.

Comentarii

comentariu

About the Author

-