Published On: joi, Noi 10th, 2011

Au aparut noi locuri de munca in cadrul AJOFM

Share This
Tags

Brailenii care nu au reusit sa-si gaseasca pana in momentul de fata un loc de munca, au o noua sansa, in cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca inregistrandu-se de ieri noi posturi vacante in domenii care necesita calificare si experienta, dar de asemenea, exista si posturi pentru necalificati.

La Gradinita cu program prelungit numarul 8, de pe strada Progresului, exista un post liber de administrator financiar de patrimoniu.

De asemenea, la Casa Judeteana de Pensii se cauta o persoana calificata pentru postul de consilier in administratia publica. Dosarele de inscriere  care vor contine actul de identitate, in original, actele de studii si calificare, in original, carnetul de munca, in cazul persoanelor provenite din munca si adeverinta medicala, se pot depune in cazul ambelor posturi libere mai sus mentionate pana pe data de 14 noiembrie anul curent, iar perioada in care se va desfasura concursul este 17-21 noiembrie.

{n cadrul AJOFM s-au inregistrat si alte locuri de munca vacante pentru: agent comercial, agent asigurari, agent securitate, asistent farmacist, auditor intern, barman, bobinator masini electrice rotative, calcatoreasa lenjerie, cofetar, inspector asigurari, s.a. Pentru mai multe detalii, brailenii se pot prezenta direct la sediul AJOFM, pe Bulevardul Dorobantilor, nr. 603-605 sau la Agentia Locala Braila, str. Sergent Tataru, nr. 2, corp B, etaj 3, in incinta liceului Mihail Sebastian.

Comentarii

comentariu

About the Author

-