Published On: vin, Noi 4th, 2011

Aplauze si admiratie pentru tinerii interpreti de muzica folk

Share This
Tags

Prima seara din cadrul festivalului de muzica folk, “Chira Chiralina”, organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, impreuna cu Centrul de  Creatie a adus pe scena zece concurenti, foarte talentati, care si-au demonstrat maiestria prin acordurile de chitara care au incantat urechile publicului.

Spectacolul a debutat cu un scurt discurs al presedintelui Consiliului Judetean, prin care a evidentiat succesul pe parcursul celorlalte cinci editii anterioare ale acestui festival, nascut din initiativa lui Gheorghe Bunea Stancu, concurentii au fost incurajati, iar apoi spectatorii si telespectatorii au fost rugati sa tina un moment de reculegere pentru cel ce a fost odata marele poet Adrian Paunescu.

Primul concurent al serii a fost grupul Viceversa, cu melodiile “Ajutor” si “Frica”, urmat de Mihai Boicu si Eugen Tobos, Bivoleanu Elena si Sara Costinas, trupa Icarus, Chapeau Bas, Carouri, Sidor Alexandra, Zapartan Roxana, Norbert Schek si Cosmin Vaman.

Spre final, iubitorii de muzica folk au putut asculta, timp de aproape o ora, melodiile trupei Totusi, care a sustinut un recital de exceptie, iar seara s-a incheiat intr-o nota amuzanta, prin spectacolul de divertisment pe note muzicale, oferit de Radu Pietreanu si Mihai Napu, unul dintre componentii grupului Totusi.

Cei zece concurenti din aceasta seara si cei noua care vor participa sambata seara sunt in competitie pentru a castiga unul dintre cele trei premii speciale puse in joc, in valoare de 1000 de lei, premiul trei, 1500 de lei, premiul doi, 2000 de lei, premiul intai, 2500 de lei sau marele premiu, de 5000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-