Published On: joi, Noi 10th, 2011

Agresorii de la discoteca din Ianca au fost arestati

Share This
Tags

Ieri, numitii C.N. si S.V. au fost prezentati la Judecatoria Faurei, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente. Instanta de judecata a admis propunerea si a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile.

Reamintim ca politistii de la Politia orasului Ianca au efectuat cercetari cu privire la producerea unui scandal in incinta unei societati comerciale cu profil discoteca din localitate, in noaptea de 5 spre 6 noiembrie a.c., si au stabilit ca, la ora 1.00, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si in urma unor discutii in contradictoriu, J.L. (28 de ani) a fost lovit cu pumnii si picioarele in zona fetei si a corpului de C.N. (25 de ani) si S.V. (26 de ani), toti din oras. Faptele s-au consumat in fata tuturor persoanelor prezente, cauzand o stare de indignare si teama in randul clientilor care au parasit incinta discotecii.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente, iar cei doi agresori au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J.Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-