Published On: mar, Noi 15th, 2011

Adi Sina si Anca Serea au planuri serioase

Share This
Tags

Desi zvonurile privind povestea de dragoste a celor doi au inceput sa circule in presa mondena inca de acum cateva luni, primul pas serios in oficializarea relatiei a fost facut abia de curand. Cei doi s-au mutat impreuna si se gandesc si la un copil al lor. Frumoasa prezentatoare TV Anca Serea mai are doi copii dintr-o alta relatie, si se pare ca Adi de la Akcent a stiut cum sa inlocuiasca suferinta Ancai provocata de moartea fulgeratoare a sotului. Cei doi se inteleg foarte bine, iar Anca este fericita ca Adi a reusit sa dezvolte o relatie foarte apropiata cu cei doi copii ai sai.

Pentru a-si intregi familia, Anca si Adi se gandesc si la un copil pentru viitorul apropiat.

Desi si-au tinut relatia departe de ochii insistenti ai presei, de curand frumosul cuplu a fost vazut la diferite evenimente mondene, semn ca relatia lor este cu adevarat serioasa.

Acest an se dovedeste a fi unul foarte bun din multe puncte de vedere pentru Anca Serea, aceasta regasindu-si linistea in plan sentimental, dar si din punct de vedere profesional, prin debutul in televiziune, ca prezentatoare de stiri sportive. Desi din punct de vedere financiar sta foarte bine, frumoasa prezentatoare mostenind de la fostul partener cateva milioane de euro, se pare ca ea isi doreste cu adevarat o cariera in televiziune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-