Published On: vin, Noi 4th, 2011

Actiuni de combatere a furtului de material lemnos

Share This
Tags

Ca urmare a actiunilor de prevenire si combatere a sustragerilor de material lemnos, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au depistat de la inceputul acestei saptamani, trei persoane care au incalcat prevederile legale in vigoare.

Astfel, in decursul serii de ieri, jandarmii au depistat, in cartierul Brailita, doi barbati care transportau cu un atelaj hipo, trunchiuri de copac sectionate, de diferite diametre si lungimi.

Cei doi, F. Marian de 51 ani si I. Valentin de 48 ani, au sustras mai multe trunchiuri de copac, specia plop, aflate langa digul de protectie al Dunarii, pe soseaua Dig Braila – Galati.

Pe timpul actiunii, jandarmii l-au depistat si pe C. Fani, de 24 ani, din Braila.

Ca urmare a verificarilor facute, jandarmii braileni au constatat faptul ca barbatul s-a deplasat, cu un atelaj hipo, in zona digului de protectie al Dunarii, unde cunostea faptul ca Ocolul Silvic Braila executa activitati de taiere a arborilor din zona, de unde a sustras trunchiuri de copac sectionate.

Materialul lemnos, in cantitate de aproximativ 3 metri steri, a fost ridicat in vederea continuarii verificarilor si predat la Ocolul Silvic Braila.

Persoanelor depistate, jandarmii le-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-