Published On: mie, Noi 23rd, 2011

Abuz sexual intre minori la Gropeni

Share This
Tags

Lipsa educatiei din mediul rural are urmari tragice in randul copiilor. O dovada a lipsei de interes a parintilor pentru educatia minorilor o reprezinta actele de violenta ce au loc zilnic intre copii cu varste fragede, care isi pun amprenta pe modul lor de gandire si pe comportamentul acestora.

In dupa-amiaza zilei de marti, 22 noiembrie, mama unei fetite de 7 ani din Gropeni a sesizat lucratorii Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani faptul ca fiica ei a fost supusa unui abuz sexual. Firul povestii tragice i-a condus pe politisti la patru copii din aceeasi localitate, cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani. Desi sunt foarte mici, copiii au pus la cale un plan demn de gandirea unui infractor adult. Ei au ademenit-o pe fetita intr-o casa aflata in constructie, unde au fortat-o sa intretina cu ei raporturi sexuale orale.

Audiati in prezenta parintilor lor, cei patru minori au recunoscut fapta. Pentru definitivarea dosarului de cercetare, victima a fost prezentata Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, pentru examinare detaliata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-