Published On: mar, Noi 8th, 2011

A murit dupa ce s-a rasturnat in sant cu un tractor furat

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 8.20, V.A., din satul Dedulesti, comuna Mircea-Voda, a reclamat la Politie ca localnicii B.N. si P.C. i-au sustras un tractor agricol de la ferma de vaci, situata în zona digului de protectie a râului Buzau, de pe raza comunei, dupa care s-au rasturnat la km 7+250m de pe dig, iar în urma accidentului a rezultat decesul primului si vatamarea corporala a celui de-al doilea.

Din cercetarile efectuate de politisti s-a stabilit ca B.N., care locuia în incinta fermei, unde lucra ca zilier, a plecat cu tractorul, luându-l si pe P.V. de la o stâna din apropierea fermei, si s-au deplasat pe dig catre orasul Faurei, rasturnându-se la km 7.

La locul unde a avut loc evenimentul a fost gasit cadavrul lui B.N., iar tractorul a fost dus în ferma de P.C. care, ulterior, a plecat la locuinta sa din localitatea Dedulesti, de unde a fost preluat de ambulanta si internat în spital.

Cadavrul a fost transporat la morga pentru efectuarea necropsiei si în cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de furt calificat, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-