Published On: mie, Noi 23rd, 2011

A furat o masina si a lasat-o pe aceeasi strada

Share This
Tags

In dimineata zilei de ieri, in jurul orei 1.00, B.C, de 22 de ani din Braila a reclamat la dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Braila faptul ca autoturismul sau care era parcat pe strada Smardan din Municipiu fusese sustras fara drept de catre G.D. (17 ani) din aceeasi localitate, cu cateva ore in urma.

Politistii au gasit autoturismul avariat usor, pe aceeasi strada, la o distanta de aproximativ 15 metri de locul unde fusese parcat.

In cauza a fost constituita o echipa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si un tehnician criminalist, care a efectuat cercetarea la fata locului si a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Prejudiciul cauzat de avarierea autoturismului a fost stabilit la valoarea de 300 de lei. In aceeasi noapte, in jurul orei 1.30, suspectul a fost depistat de catre politisti de siguranta publica care l-au condus la sediul IPJ Braila pentru cercetari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-