Published On: joi, Noi 10th, 2011

A cazut in gol de la o inaltime de 4 metri

Share This
Tags

Ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost sesizat telefonic, ieri, de catre administratorul unei societati comerciale din Braila, cu privire la faptul ca, in hala unitatii, a avut loc un accident de munca soldat cu vatamarea corporala a angajatului B.G., care a cazut in gol de la o inaltime de 4 metri.

La fata locului s-a deplasat o echipa din cadrul Politiei Municipiului care a efectuat cercetarea la fata locului, constatand ca hala este formata din parter si un etaj, iar accesul la acesta se face cu un lift-schela actionat electric de la un panou de comanda.

Din verificarile politistilor a rezultat ca victima a urcat cu liftul la  atelierul de lacuit material lemnos, pentru a efectua activitati specifice si, la un moment dat, neobsevand ca liftul a fost coborat cu materiale, victima a calcat in gol, cazand pe platforma liftului, la parter.

In urma evenimentului, persoana vatamata a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, din primele investigatii medicale rezultand ca este in afara oricarui pericol.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii prevazute si pedepsite de Art.38, din Legea 319/2006 (legea securitatii si sanatatii in munca).

Comentarii

comentariu

About the Author

-