Published On: Soare, Oct 30th, 2011

Victorie mai clara decât o arata scorul! CF Braila – Dinamo II Bucuresti 1-0 (1-0)

Share This
Tags

* Jucatorii braileni au dedicat victoria antrenorului Ion Viorel, care in ziua meciului a implinit 44 de ani!

Cu toate ca inaintea acestei partide antrenorul Ion Viorel isi facea probleme mai mari decât ar fi trebuit, totul a iesit bine pentru CF Braila care a invins la limita o formasie secunda  a dinamovistilor bucuresteni din care nu a facut parte niciun jucator de la prima echipa, iar scorul de 1-0 nu reflecta clar diferensa de valoare dintre cele doua formasii. Nu de alta, dar gruparea antrenata de Ion Viorel a dominat copios un adversar care nu a avut nicio sansa de a pleca cu cel pusin un opunct de pe Municipal-ul nostru, deoarece brailenii au prestat un joc foarte bun in defensiva, iar oaspesii nu si-au creeat vreo faza periculoasa la poarta aparata de Budur! Primul sut spre poarta a fost trimis de bucuresteanul Stanescu, in minutul 6, dar mingea expediata de acesta de la 25 de metri a trecut peste bara transversala a brailenilor. Replica gazdelor a venit imediat, atunci când Ivan a reluar cu capul de la 6-7 metri, iar portarul Ciuca a respins incredibil de pe linia porsii!! Elevii pregatisi de Ion Viorel ramân in continuare in jumatatea de teren adversa, iar golul de trei puncte vine in minutul (norocos!!) 13: Moise a executat o lovitura libera de la 18 metri lateral stânga, iar Ciuca a scapat mingea din brate, care apoi s-a dus in plasa: 1-0!!

A urmat apoi ce-a mai controversata faza a meciului: la semnalizarea arbitrului de rezerva, Dan Burca (din Mangalia), centralul Dragos Teodor il trimite in tribuna pe antrenorul Ion Viorel, din motive inca neelucidate! Chiar si fara antrenor pe banca, CF Braila asediaza poarta adversa, dar golul secund refuza sa pice. si asta doar datorita intervensiilor salvatoare ale portarului Ciuca la suturile expediate de Odvos (min. 21 si 25) si Moise (min. 15), iar când portarul advers a fost invins, mingea trimisa de Palimaru de la 20 de metri s-a dus in bara laterala! Aceasta a fost in linii mari istoria unei prime reprize dominata de la un capat la altul de CF Braila, scorul de pe tabela de marcaj fiind unul mincinos având in vedere modul cum au evoluat ostilitasile pe terenul de joc!

Repriza a doua incepe sub nota de dominare a brailenilor, dar care nu-si mai creeaza ocazii periculoase de a marca la poarta adversa, chiar daca dinamovistii sunt asediasi in propriul careu, insa reusesc sa respinga calmi toate atacurile brailenilor. Ultimile ocazii ale meciului sunt ratate cu seninatate de Odvos (min. 81) si Ndigwe (min. 90), si astfel partida se incheie doar cu scorul de 1-0 pentru CF Braila, iar dupa acest succes formasia antrenata de Ion Viorel a urcat pe locul 8 cu 16 puncte, la egalitate cu CSMS Iasi (locul 7), Dinamo II Bucuresti (locul 6) si Astra II Giurgiu (locul 5), dar brailenii au cel mai slab golaveraj dintre toate acestea. Etapa viitoare CF Braila va juca in deplasare pe terenul echipei CS Otopeni, dar pâna atunci iata alcatuirile celor doua formasii care s-au aflat fasa in fasa in partida de sâmbata de pe Municipal-lul brailean:

CF Braila: Budur – Bosoi, Vlaicu, Ivan, Dumitru – Voicu (min. 90: Danisa), Pânzaru, Otvos, Vali Stan (min.71 Ndigwe) – Moise, Palimaru (min. 83: Borbely). Antrenor: Ion Viorel

Dinamo II Bucuresti: Ciuca – Stanca (min. 76: Dobrosavlevici), Nisu, Ionisa, Burnea – Cazacu, Mihaescu, Stanescu, Scarlatescu (min. 69: Marmaneanu) – Buca, Bitez (min. 53: Albert). Antrenor: Flavius Stoican.

Celelalte rezultate inregistrate in etapa sâmbata in seria est a ligii a II-a sunt urmatoarele:

Sageata Navodari – FC Snagov  2-2

Victoria Branesti – Callatis Mangalia  0-0

Astra II Giurgiu – FCM Bacau  1-1

FC Botosani CSMS Iasi  1-2

Farul Constansa – Delta Tulcea  0-0

Comentarii

comentariu

About the Author

-