Published On: mie, Oct 26th, 2011

Un detinut de la Penitenciarul Braila a incercat sa sfideze legea

Share This
Tags

Un detinut a fost prins in timp ce incerca sa introduca in penitenciar un pachet continand un telefon mobil, doua cartele sim, doua incarcatoare si un hands-free.

Ieri dimineata, la orele 7.15, P.C., sef de tura in cadrul Penitenciarului Braila, a sesizat telefonic la Politia Municipiului Braila ca detinutul B.F., in varsta de 31 de ani, din comuna Gemenele, a fost depistat având asupra sa un pachet cu mai multe obiecte interzise, pe care incerca sa le introduca in locul de detinere.

Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca acesta, la data de 25.10.2011, in jurul orelor 6.30, in timp ce facea curatenie in curtea penitenciarului, a gasit un pachet, lânga un punct de control, in care se aflau un telefon mobil, doua cartele SIM, doua incarcatoare si un hands-free, pe care l-a luat si a incercat sa-l introduca in locul de detinere.

Bunurile au fost ridicate in vederea cercetarilor si in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de introducerea de bunuri si obiecte interzise in penitenciar.

Maria Dobrica

Comentarii

comentariu

About the Author

-