Published On: vin, Oct 14th, 2011

Trei hoti profesionisti au fost, in cele din urma, prinsi

Share This
Tags

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale- linia de munca Patrimoniu au continuat cercetarile in cauze penale aflate In lucru, inregistrate in evidente cu autori necunoscuti, si i-au identificat si condus la sediul Politiei pentru cercetari pe O.A. (23 de ani), C.I. (23 de ani) si B.A. (21 de ani), toti din municipiu.

In urma probatoriului administrat, politistii au stabilit ca acestia, in noaptea de 9 spre 10 august a.c., prin escaladarea gardului imprejmuitor, au patruns in curtea unui imobil, situat pe strada Ghe.C.Constantinescu, dupa care, prin fortarea unei ferestre, au patruns in casa si au sustras un laptop, doua telefoane mobile, suma de 250 de euro si bijuterii, in valoare totala de 20.000 de lei.

Politistii au recuperat laptopul si telefoanele mobile, continuand cercetarile pentru recuperarea integrala a prejudiciului cauzat.

In cauza s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 de ore a celor trei invinuiti, acestia fiind Incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila, urmand ca astazi sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-