Published On: Soare, Oct 23rd, 2011

Tanarul agresat in Monument, dezamagit de hotararea instantei

Share This
Tags

Braileanul de 23 de ani, care a fost batut cu bestialitate acum un an, in Monument, nu va primi decat daune morale din partea agresorilor, care au avut parte de prea multa intelegere din partea instantei

Desi s-a plimbat timp de un an de zile la tribunal, in incercarea de a-si face dreptate, dandu-i in judecata pe cei care l-au batut, la iesirea din Parcul Monument, in plina noapte, in toamna anului trecut, braileanul de 23 de ani a ramas dezamagit de justitia din acest oras. Cei trei agresori, cu varste cuprinse intre 20 si 23 de ani au fost condamnati, primind insa pedeapsa cu suspendare, de penitenta pe o perioada de un an.

Singura multumire a tanarului agresat, fara motiv, este faptul ca batausii au fost obligati sa achite serviciile medicale oferite, cheltuielile de judecata si sa-i plateasca acestuia  suma de 4.500 de lei, reprezentand daune morale.

Cei trei aproape au scapat basma curata, avand in vedere ca instanta a dispus suspendarea executarii pedepsei, intrucat tinerii nu aveau antecedente penale. In aceste conditii, instantta a decis formularea unei sentinte cu suspendare pentru o perioada de trei ani, in care acestia vor fi in atentia autoritatilor. Suspendarea va fi revocata daca cei trei tineri vor savarsi in aceasta perioada alte infractiuni sau daca nu-si vor indeplini obligatiile civile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-