Published On: lun, Oct 24th, 2011

Speriata, a intrat cu masina-n gard

Share This
Tags

Ieri, la orele 16.20, politisti de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca, aflati in executarea atributiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu despre faptul ca, pe strada Ghioceilor, din comuna Sutesti, a avut loc un accident de circulatie soldat cu pagube materiale.

Din cercetari a rezultat ca, in jurul orelor 16.00, B.P. (19 ani), din comuna Sutesti, a luat autoturismul concubinului ei si, profitand de lipsa acestuia de la domiciliu, a urcat la volanul autoturismul, care se afla parcat in fata locuintei si, fara sa posede permis de conducere, l-a condus pe strada Narciselor, pana la intersectia cu strada Ghioceilor unde, din cauza lipsei de experienta, a pierdut controlul volanului si a tamponat gardul din tabla al imobilului lui C.I.

Imediat dupa producerea evenimentului, B.P. a parasit locul accidentului si, ajutata de trei localnici, a impins masina in curtea locuintei sale.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-