Published On: Soare, Oct 23rd, 2011

Si-a ingropat fatul in propria curte, dupa ce si-a provocat avortul

Share This
Tags

O FEMEIE IN VARSTA DE 35 DE ANI A PUS LA PUNCT UN PLAN MACABRU, PE CARE L-A RESPECTAT INTOCMAI, PENTRU A SCAPA DE FATUL AVORTAT

Finalul de saptamana a adus groaza pe chipurile localnicilor din comuna Visani, la auzul vestii cutremuratoare despre M.M., din aceeasi localitate, care si-a programat cu minutiozitate avortul, dupa care si-a luat fatul de doar 16 saptamani, l-a invelit intr-o panza de culoare inchisa si l-a ingropat chiar in curtea casei sale.

Femeia, simtindu-se rau in urma avortului provocat, a solicitat sprijinul ambulantei, iar asistenta medicala a sesizat evenimentul la Politia orasului Faurei.

Initial, constienta de gravitatea faptelor sale, femeia a dat declaratii false politistilor, sustinand ca in acea zi, in jurul orelor 6.00, nu s-a simtit bine, a coborat din pat si s-a deplasat intr-o camera alaturata, iar in momentul in care a trecut pragul camerei, s-a produs avortul, dupa care l-a infasurat intr-o panza si l-a ingropat in gradina. In continuare, femeia este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de provocare ilegala a avortului, continuandu-se cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.

Aceasta a fost transportata la Spitalul Judetean Braila pentru ingrijiri medicale, iar fatul a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-