Published On: lun, Oct 24th, 2011

Politistii cauta tanara disparuta

Share This
Tags

K.S. (37 de ani), din municipiu, a sesizat la Politie faptul ca, in ziua anterioara, la orele 7.00, fiica sa, KUCUKOGLU MELISA (19 ani), eleva in clasa a XII-a la un grup scolar din municipiu, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

In ziua disparitiei fata i-a spus bunicii sale ca merge pana in fata blocului pentru a se intalni cu un fost coleg de clasa, insa nu s-a mai intors in locuinta.

In cursul zilei, mama a pastrat legatura telefonica cu fiica sa, pana in jurul orei 19.00, cand au purtat ultima discutie, ocazie cu care aceasta  i-a comunicat ca nu doreste sa se mai intoarca la domiciliu, inchizandu-i telefonul brusc.

Cand a plecat de la domiciliu, aceasta si-a luat cu ea mai multe bagaje, respectiv articole de imbracaminte, precum si cartea de identitate.

Semnalmente: ten deschis, inaltime 165 cm, corpolenta ateltica, fata ovala, ochii caprui inchis, cu lentile de contact verzi, par negru, lung, pana la umeri, cret, iar ca semn particular prezinta pe fata, pe ambii obraji, pete de la acnee.

Imbracaminte la data plecarii de la domiciliu: geaca de trening de culoare gri, cu nasturi, pantaloni tip blue-jeans, bleu-marine inchis, adidasi albi cu siret.

Aceasta nu sufera de afectiuni medicale psihice sau cronice si nu a mai fost plecata niciodata de la domiciliu.

Politistii de la Biroul urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale continua cercetarile pentru depistarea persoanei disparute.

Cine poate da relatii despre prezenta acesteia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-