Published On: joi, Oct 27th, 2011

Politistii au arestat un urmarit la nivel national

Share This
Tags

Ieri, la orele 10.30, in baza cercetarilor efectuate de politisti de la Serviciului de Investigatii Criminale- Biroul Urmariri, acestia s-au deplasat in municipiul Galati unde l-au depistat si retinut pe A.A. (33 de ani), din Municipiul Braila, urmarit international, intrucat autoritatile judiciare din Polonia au emis, la data de 18 aprilie a.c., prin hotarare a Tribunalului Districtual Lublin- Zachod, mandat de executare a pedepsei de doi ani inchisoare pentru savarsirea de infractiuni “impotriva cifrei de afaceri si garantiilor cat si impotriva proprietatii”.

In fapt, s-a retinut ca acesta, in complicitate si conspirativ, a facut uz de opt carduri bancare, falsificate sau alterate, cu intentia de a obtine interes material in folos propriu.

Acesta a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, si a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, urmand sa fie prezentat instantei de judecata competenta pentru emiterea mandatului de arestare preventiva provizoriu si predarea lui catre autoritatile poloneze.

Comentarii

comentariu

About the Author

-