Published On: joi, Oct 27th, 2011

Obstructionarea lucrarilor Senatului e cauzata de parlamentarii Puterii

Share This
Tags

Liderul grupului senatorial PSD, Ilie Sarbu, afirma ca Legea asistentei sociale, in forma dorita de Executiv, conduce la “o crima sociala”, iar blocarea activitatii Senatului este cauzata de parlamentarii Puterii.

Liderul senatorilor PSD precizeaza ca grupul sau nu doreste sa fie partas “la o crima sociala pe care guvernantii vor s-o faca pe langa multe altele”.

“Punctul de vedere al Opozitiei a fost clar exprimat in cele aproape sapte saptamani de cand se discuta despre Legea asistentei sociale. Spre dezamagirea noastra, prevederile proiectului legii asistentei sociale pe care actuala guvernare (prin 3 ministri numiti succesiv!) ni-l supune aprobarii sunt in total dezacord cu sistemul de valori sociale si umane care ar trebui sa-l contina o lege a asistentei sociale”, sustine Ilie Sarbu. De asemenea, a adaugat ca Opozitia a incercat sa aiba un dialog constructiv cu cei de la putere, “lucru care nu s-a putut realiza”. “Trebuie sa spunem ca nu au cuvant, de fiecare data vin, promit anumite lucruri si dupa aceea nu se tin de ele”, mentioneaza social-democratul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-